"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Securistul ungur a lovit iar romanii din Germania

Anton Niculescu, consulul general al Romaniei la Munchen , este un ungur ascuns sub nume romanesc(vezi aici http://prostia-romaneasca.blogspot.de/2014/07/securistul-incompetent-care-si-batut.html). Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata in sudul Germaniei nu pe 1 Decembrie asa cum este oficial ci pe data de 2 Decembrie la Ulm (localitate din sudul Germaniei). Sa intelegem ca acest ungur A TINUT DOLIU in data de 1 Decembrie? Cum este posibil ca in nesimtirea lui sa isi bata atat de grav joc de romani, de insemnele nationale? Ba mai mult se pare ca la petrecerea organizata la Ulm, Imnul National nu a fost intonat in deschiderea manifestarilor asa cum este normal si cum cere protocolul , ci la sfarsit. Pe de alta parte, domnule "diplomat", ce lege v-a permis sa inchideti consulatul pe data de 2 Decembrie si ce obraz aveti in fata oamenilor care au venit si au facut planton in fata usilor consulatului???Pe cine reprezentati dumneavoastra de fapt? Nu va este rusine sa va bateti joc de romanii din diaspora ?Domnule Ministru  Bogdan Aurescu chiar nu exista masuri impotriva acestui securist incompetent ? Nu exista nici o scuza in fata oamenilor care au ajuns sa fie umiliti de un astfel de personaj malefic Societatii Romanesti prin actiunile sale antinationale si anticetatenesti de la alegerile prezidentiale.

2 comentarii:

  1. Cunoscandu-l personal pe domnul Niculescu si colaborand la mai multe proiecte du Consulatul la München in perioada pe care o descrieti nu pot sacat sa calific aceasta petitie drept CALOMNIE. Imi pare rau ca va puteti cobora la un nivel atat de josnic, pacat - si de dumneavoastra si de munca echipei consulare de la München.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestea sunt faptele, iar dovezile nu pot fi calomnii. Nu stiu cu ce zaharel va duce si cuvinte potrivite, dar fiti sigur ca dublul limbaj folosit de acest individ(tactici securiste) care perie pe fata si pe la spate improasca cu noroi(vezi cazul membrilor Apozitia despre care a spus ca vin la actiuni doar sa bea), acest individ e doar un mar frumos, putred pe interior. Tot enuntul articolului are baza faptele individului. PS: Cunosc tactica lui securista de a pune prietenii sa il protejeze, sa il laude etc..Iar echipa consulara este de nota 10, nu si "pacaliciul" care cica o conduce. Exista vorbe in colectiva ca sunt niste doamne care il conduc

    RăspundețiȘtergere