"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

marți, 30 decembrie 2014

Tradarea unui presedinte? Manipulare sau joc meschin?


Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind rechemarea lui Lazăr Comănescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Federală Germania, informează Administraţia Prezidenţială.
Potrivit unor surse oficiale, acesta urmează să se alăture echipei de consilieri prezidenţiali.
Lazăr Comănescu a fost numit în 2009 ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Federală Germania. Comănescu a fost ministru de Externe în Cabinetul Tăriceanu.(www. stiripesurse.ro)

Presedintele Klaus Iohannis il promoveaza pe cel ce a fost responsabil cu bataia de joc la votul din Germania? Cum sa pui consilier prezidential pe cel care si-a batut joc de mii de oamenii refuzandu-le dreptul la vot si umilindu-i in cel mai josnic mod?

Pana la urma vina a cui este? A a lui Victor Ponta? sau poate totul a fost un aranjament meschin , o manipulare a actualului presedinte cu ambasadorul Lazar Comanescu,  care acum iese la iveala prin promovarea in Administratia Prezidentiala?

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Securistul ungur a lovit iar romanii din Germania

Anton Niculescu, consulul general al Romaniei la Munchen , este un ungur ascuns sub nume romanesc(vezi aici http://prostia-romaneasca.blogspot.de/2014/07/securistul-incompetent-care-si-batut.html). Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata in sudul Germaniei nu pe 1 Decembrie asa cum este oficial ci pe data de 2 Decembrie la Ulm (localitate din sudul Germaniei). Sa intelegem ca acest ungur A TINUT DOLIU in data de 1 Decembrie? Cum este posibil ca in nesimtirea lui sa isi bata atat de grav joc de romani, de insemnele nationale? Ba mai mult se pare ca la petrecerea organizata la Ulm, Imnul National nu a fost intonat in deschiderea manifestarilor asa cum este normal si cum cere protocolul , ci la sfarsit. Pe de alta parte, domnule "diplomat", ce lege v-a permis sa inchideti consulatul pe data de 2 Decembrie si ce obraz aveti in fata oamenilor care au venit si au facut planton in fata usilor consulatului???Pe cine reprezentati dumneavoastra de fapt? Nu va este rusine sa va bateti joc de romanii din diaspora ?Domnule Ministru  Bogdan Aurescu chiar nu exista masuri impotriva acestui securist incompetent ? Nu exista nici o scuza in fata oamenilor care au ajuns sa fie umiliti de un astfel de personaj malefic Societatii Romanesti prin actiunile sale antinationale si anticetatenesti de la alegerile prezidentiale.

luni, 8 decembrie 2014

Dovada incompetentei Ambasadorului Lazar Comanescu si a Consulului Romaniei la Munchen Anton Niculescu

Un interviu cu Martin Voglmaier, dovada ca Ambasadorul Romaniei in Germania, Lazar Comanescu, si Consulul General al Romaniei la Munchen  Anton Niculescu au premeditat bataia de joc la adresa romanilor din Germania la votul Presedintelui Klaus Iohannis.

Click pe link pentru a asculta interviul din seara de 16. noiembrie 2014 din fata Consulatului de la Munchen
Click here:
Dovada nesimtirii diplomatilor romani din Germania

Pentru cine nu intelege, am sa spun pe scurt, ca s-a primit in mod gratuit spatiu pentru votare la Messe in Munchen, un fel de Romexpo, unde romanii ar fi votat civilizat, dar marii nostri diplomati au refuzat batandu-si joc de romanii care au stat si 10 ore in frig si ploaie.