"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

joi, 3 septembrie 2015

Cum santajeaza/controleaza "securistul" Anton Niculescu angajatii Consulatului din Muenchen

Consulul general al Romaniei la Muenchen, chimistul Anton Niculescu(imi permit sa spun doar chimist pentru ca ar putea fi singura diploma obtinuta nedubios), practica tot felul de santaje. De la santajele legate de sondaje de opinie , la santaje emotionale sau santaje financiare. Unul din santajele despre care vreau azi sa scriu este cel legat de colegii din consulat .
Livia Popa, este referent relatii in cadrul consulatului, ocupandu-se de actele notariale.Aceasta locuieste in cadrul Consulatului, alaturi de sotul ei care este angajat  in Germania. Conform regulamentelor MAE, sau ma rog, conform spuselor santajistului Niculescu, sotul ei ar trebui sa achite contravaloarea serviciilor de cazare in cadrul consulatului(o aberatie a sistemului a carui sef secretar de stat degeaba a fost Anton Niculescu). Fosta colega din Guvern are un tratament mai aparte, astfel incat tace si inghite orice (inclusiv ordine ilegale legate de dreptul de semnatura, acte semnate in fals)pentru ca veniturile familiei sa nu scada asa cum ar fi legal. In urma controalelor efectuate de Corpul de Control al MAE, se pare, ca in urma influientei marelui patriot roman Niculescu, totul a fost uitat, gura inchisa intrucat suma care ar trebui sa fie recuperata este una consistenta.
     Bianca Tatar este sau cel putin era traducatoarea consulatului. Angajata de pe plan local, domnisoara este singura care si-a permis sa arunce cheile pe birou si sa plece cand ceva nu i-a convenit, fiind si ea o mica santajista la adresa balosilor care aveau nevoie de ea. Implorarile ungurului Niculescu au fost dublate de implorarile Ramonei Chiriac, consulina promovata de la Bacau de infractorii care i-au fost sefi, intrucat cuplul providential, fara ajutorul traducatoarei lor, ar fi facut actele catre autoritatile germane cu ajutorul programelor de tradus, iar rusinea ar fi fost MARE. Dubios este faptul ca pacaliciul Niculescu, i-a permis accesul acestei angajate la toate calculatoarele din Consulat, in toate birourile, desi, normele din domeniu interzic cu desavarsire accesul , consulii fiind singurii acceptati sa aiba acces la acest nivel de informatii(cursuri MAE, Certificare ORNISS)
     Ramona Chiriac, este consulina cu care Anton Niculescu isi servea cafeaua in unele dimineti la cafenelele din Arabella Park, este consulina pentru care Toni a facut abuzuri peste abuzuri. Protejata Chiriac, nu si-a mai dorit sa faca ghiseu dorind o avansare  si fiind in stare de orice pentru seful cel iubaret si balos(nevasta nu-i nevasta, copiii doar infiati, e liber ca hunii)
     Angajatii de la paza si curatenie, despre care am mai vorbit, angajati cica de pe plan local, au fost hartuiti permanent. De la folosirea lor la curatenie in resedinta consulului general , la folosire ca sclavi care lucrau peste orele contractate fara asigurari de sanatate, la santajarea lor cu plata chiriei pentru apartamentul din cadrul Consulatului. Ca o paranteza aici, sunt curios Curtea de Conturi ce spune despre banutii care trebuiau sa vina de pe mosie, sau din Fabrica, asa cum amorezatul munchenez alinta MAE.

Despre ceilalti angajati, am sa spun ca amenintarile cu trimisul acasa erau aproape zilnice, saracii inghitind toate porcariile ungurului care mereu se lauda si se lauda ca el pe Sorin Moise, Secretarul General al MAE il suna si seara la 10,(audio: http://picosong.com/JfH4/) sau ca el are prieteni gen Bogdan Stanescu, cutumiarul MAE(iubitul sefei de cabinet a lui Cazancioc???sau ???) ca deee... a stat la un shpritz cu ei si se stie foarte bine.(despre sunatul lui Cazanciuc am sa revin intr-o alta postare legata de gasca , sau Fabrica facuta de Ministrul Justitiei in MAE, sef corp de control, etc )
Si uite asa, , vom dezvalui tot sistemul ascuns sub pres de sistemul din Fabrica MAE, pentru ca,  nu-i asa?? Dovezi exista, iar simtul meu civic nu-mi da voie sa fiu complice lor, asa cum sunt ministrii care s-au perindat la conducerea MAE, diplomati adevarati, dar manageri execrabili.
Maine dovezi despre afacerea cu accize si  bonuri de motorina Anton Niculescu si mister Paunescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu