"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

miercuri, 9 septembrie 2015

Magarii pe banii statului german sub protectia imunitatii diplomatice??

Anton Niculescu:"Intr-o tara ca Germania nemtii apreciaza bunul simt si corectitudinea, dar nu in Romania.X: Dar noi suntem in Germania,Anton Niculescu: Da dar noi suntem romani
Cam asa gandeste din cate se pare diplomatul de cariera al MAE, indispensabilul care le-a intrat in dos prietenilor protectori din MAE.
Membrii Corpului Diplomatic sunt scutiti de impozite si alte taxe pe teritoriul tarii in care se afla in misiune. Din cate se pare, si am toate motivele sa cred cele spuse de sursa noastra,  Anton Niculescu incepand cu anul 2013, alaturi de un anumit angajat Victor Ciprian Paunescu, au pus la cale un sistem prin care sa fraudeze statul german. Astfel, incepand cu anul 2012 de cand a fost numit sef de misiune, Anton Niculescu s-a deplasat in proportie covarsitoare, atat el cat si membrii familiei cu masina misiunii, pe combustibilul misiunii. Este de notorietate ca masina institutiei mergea aproape zilnic cu copiii distinsului diplomat atat la gradinita cat si in alte scopuri decat cele diplomatice. Distinsul diplomat Niculescu, tinea la pastrare masinile personale pentru care deconta bonuri de combustibil, banuiesc ca stranse din diverse benzinarii, pentru a strange sume bunicele, pe spatele statului german. Din cate se pare, Paunescu a fost cel care a platit pentru aceste manevre, fiind imediat chemat din misiune, iar ungurul nostru minoritar a ramas nepatat si cu calificative mari din partea prietenilor. Cutumele MAE spun ca aceste calificative mari sunt functie de incasarile de la nivelul consulatului. Ma intreb, sumele oficiale sau cele neoficiale?? Este complet ilogic ca un sef de misiune care si-a batut joc de romani trimitandu-i sa isi faca nevoile fiziologice in boscheti sau la wc-urile din apropiere, care nu s-a ingrijit pana sa ii fie atrasa atentia de buna functionare a consulatului, sa primeasca calificativ maxim, dar la un spritz, asa cum excelenta sa spune, se rezolva toate, chiar si printr-un telefon. Sunt curios cam cat a inrosit in ultimii 2 ani telefoanele personale ale lui Sorin Moise, Bogdan Stanescu sau Marko Bela,  din parcul din spatele consulatului , departe de microfoanele impanzite in biroul sau.
Nu domnule Niculescu, dumneata nu esti roman, esti ungur, ajuns pe functie doar pentru ca esti minoritar, iar furaciunile si abuzurile tale  arata si adevarata ta parere despre munca cinstita  a altor oameni, pentru ca tu, fara joburile statului roman, esti un nimeni, tu personal , filfizonul, nu femeia cu care imparti casa, ca aia e armeanca vrednica, cu situatie buna. Este rusinos daca se va adeveri ca pana si dupa plecarea lui Paunescu ai continuat sa fraudezi statul german cu bonuri pe care nu le-ai achitat tu, cu cumparaturi care nu le-ai achitat tu, cu taxe recuperate in mod injust, la umbra imunitatii diplomatice, si a bunei credinte a nemtilor care, CRED in BUNUL SIMT SI CORECTITUDINE.

Va astept domnule consul general Anton Niculescu sa ne demonstrati ca ne inselam, ca din anul 2012 de cand ati fost numit ati folosit masina institutiei numai in interes de serviciu, poate ne puneti la dispozitie si sumele decontate de statul german pentru deplasarile private cu masina personala.(Corpul de control al MAE a analizat aceasta speta? sau a ascuns-o sub marele pres al Fabricii? )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu