"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

marți, 29 septembrie 2015

Deplomatii santajisti din MAE???


Acuzații dure din PNL: Declarațiile lui Robert Cazanciuc sunt mai dure decât ale lui Traian Băsescu


Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat, ca reacţie la declaraţiile lui Robert Cazanciuc la adresa Alinei Gorghiu, că acestea sunt mult mai grave decât afirmaţiile lui Traian Băsescu vizând-o pe Gabriela Firea.
„Ministrul Cazanciuc a preluat din obiceiurile lui Traian Băsescu. Acesta a ameninţat-o ieri, voalat, peAlina Gorghiu, co-preşedintele PNL, cu eventuale dosare în Justiţie, ideea aparţinându-i, probabil, vărului său, premierul Victor Ponta. Cazanciuc a folosit prezumţia de ipotetică vinovăţie, anunţând că în curând vom vedea eventuale probleme legale şi pentru Alina Gorghiu. Şi a facut asta din fruntea Ministerului Justiţiei.
Îl informez pe această cale că ameninţările sale cu dosare la adresa unui lider al Opoziţiei – şi nu e prima dată când se întâmplă acest lucru – nu îl vor scăpa pe Victor Ponta de problemele pe care acesta le are cu legea. Nu pot să nu remarc că ameninţările lui Cazanciuc la adresa Alinei Gorghiu sunt mai grave decât cele ale lui Traian Băsescu către Gabriela Firea. Alina Gorghiu trebuie să ia în considerare să îl dea în judecată pe Robert Cazanciuc pentru ameninţare sau şantaj.”
PS: Nici nu ma mira ca toti cazanciocii din MAE sunt santajisti, acum ca tatucul lor si-a aratat adevarata fata.Sa fii premier si sa-ti pui "verisorul" ministrul justitiei, asta inseamna sa fii mafiot

miercuri, 23 septembrie 2015

"Ne putem explica esecurile diplomatiei romane prin prisma faptului ca trimiterea la ambasade se face pe baza de comision?"


 Ne putem explica esecurile diplomatiei romane prin prisma faptului ca trimiterea la ambasade se face pe baza de comision?
- In mare parte, da. De astfel de cazuri sint satul.”, fragment din interviul acordat de generalul Corneliu Grigoras in 1998.

Raportul Ohanesian


In atentia: Uniunii Europene, NATO si altor parteneri

Capitolul VI
(Continuare din numarul precedent)
Ilie Stanica - campionul deconturilor SIE/MAE
Ilie Stanica a fost ofiter activ al Directiei de Informatii Externe inainte de ’89. Fostii colegi ai “diplomatului” spun ca a activat pe spatiul sovietic. Dupa Revolutie, Stanica a iesit din SIE (in 1991-1992) si a devenit oficial diplomat MAE. A fost recuperat de SIE ca “asociat” si a intrat in responsabilitatea generalului Grigore Istrate sef al Directiei Operatiuni Speciale, “diplomat” cu state vechi in Securitate. Conform Anuarului Diplomatic si Consular al Romaniei, in anul 1994, Ilie Stanica era secretar economic I la Ambasada Romaniei in Cuba. Anul 1997 l-a gasit in functia de consilier economic la Stockholm. A cules informatii si a trimis o nota prin curier diplomatic la SIE in septembrie 1997 cu privire la planurile de discreditare a regimului Constantinescu.
In 2006, Ilie Stanica era ministru consilier la Ambasada Romaniei din Egipt. Fiul sau, Lucian Stanica a fost implicat anul trecut, in scandalul vizelor de la Chisinau. Lucian Stanica era legatura consulilor austrieci care faceau trafic cu vize Schengen. Se pare ca agentul “tradator” SIE Mihai Contiu facuse informari despre activitatile de contrabanda ale juniorului in ambasada. Contiu a fost contactat sa transporte in Ungaria o valiza cu peste 1 milion de dolari rezultati din aceste afaceri. In prezent, Ilie Stanica este ministru consilier la Ambasada Romaniei de la Tokio. Ofiterul din Centrala care verifica deconturile diplomatului Stanica, povesteste ca a avut multe probleme cu acesta. Era campion la deconturile fara acoperire. Am aflat astfel, ca grosul banilor SIE se mananca de catre agentii sub acoperire. Sume uriase. Se trimit rapoarte asupra persoanelor racolate cu care se intretin “relatii”. Mese la restaurante de lux, cadouri scumpe, ceasuri. Bonurile de decontare sunt de cele mai multe ori aiuristice. Se pot lua de oriunde si nu se pot verifica. De cele mai multe ori se specifica in rapoarte ca nu s-au putut obtine documente justificative pentru decontare. Pentru asigurarea confidentialitatii actiunii se cere decontarea in alb a sumei. Cam asa pune un ofiter sub acoperire, deoparte cam 1000$ pe luna.
Generaloidul Grigore Istrate
Generalul Grigore Istrate s-a nascut la 24 ianuarie 1951, la Prunisor, judetul Mehedinti. Vechi ofiter de Securitate a absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universitatii Bucuresti. Conform Anuarului Diplomatic si Consular, intre 1977-1980 a activat la Ambasada Romaniei la Dakar, secretar III. 1981- 1991- secretar II MAE, iar incepand cu 1991 a fost la Ambasada Romaniei din Rabat, capitala Regatului Maroc. Generalul Istrate a detinut mai multe functii in cadrul Serviciului de Informatii Externe. A fost sef la Directia Protectie Externa (PE), ulterior devenita Directia Contraspionaj, apoi sef la Resurse Umane in SIE. L-a avut in subordine pe generalul Adrian Isac si in supraveghere pe Stanica Ilie. Surse din SIE spun ca el a blocat in 1997 informarea lui Stanica. Colegii spun despre el ca este un fel de tatic al firmelor acoperite SIE si ca ar fi in spatele multor afaceri de spionaj. Prieten bun cu Istrate este un alt agent Stoian Constantin (nume de cod Selaru). Generalul Grigore Istrate a fost trecut in rezerva de la sefia Directiei de Protectie a Operatiunilor Speciale. Se ocupa de planificarea actiunilor speciale, inclusiv de cele de “eliminare”. Dupa cum spun unii colegi “se ingrijea ca operatiunile sa fie in regula”.
Biografia diplomatului – general Grigore Istrate poate fi studiata in Anuarul Diplomatic si consular al MAE.
Mihai Darie – ofiterul discret al partidelor post-decembriste
Presa centrala a scris despre securistul Mihai Darie ca ar fi scapat in mod miraculos de verdictul de politie politica, fiind implicat in anchetarea disidentului Radu Filipescu. Darie a lucrat pana in 1978 in cadrul Directiei de Informatii Externe. Dupa fuga sefului DIE, generalul Ion Mihai Pacepa, ofiterul DIE a fost transferat la Securitatea Municipiului Bucuresti, unde raspundea de problemele sistemului medical. In anii ’80 se ocupa de Spitalul Fundeni. Dupa 1990, ca si fostul sau coleg de Securitate Silvian Ionescu, Darie a intrat in FSN, ajungand ulterior PD, unul dintre sustinatorii lui Traian Basescu. Mihai Darie este om de afaceri si a lucrat si in administratie, fiind numit, in perioada 1997-2000, director al Prefecturii Bucuresti, apoi vicepresedinte al Agentiei Nationale de Dezvoltare Regionala. Darie a fost secretar executiv al PD, apoi in 2003, membru PSD. Presedintii PD si PSD l-au pasat de-a lungul timpului intre ei, apreciiindu-i discretia ofitereasca. Darie a declarat ca nu a dat niciodata informatii PSD, pentru ca “un ofiter de informatii nu da informatii”. Este consilierul personal al lui Mircea Geoana.
Legendatii MAE
Poate nu stiati, dar avem protocoale secrete cu aliatii nostri euro-atlantici, prin care ne este interzis sa-i spionam, adica sa tirmitem spioni la post in tarile partenere. Si mai putini stiu ca prin alte protocoale secrete, ramase de pe vremea Securitatii, o parte din diplomati, 99% din corpul consular si cam acelasi procentaj din reteaua de comert exterior apartin SIE, majoritatea fiind securisti comunisti reciclati. Cartile de munca si curriculum vitae depuse la MAE de “diplomatii” SIE sunt de obicei false. Se foloseste o autobiografie “legenda”. Numeroase persoane din facultatile Universitatii Bucuresti si nu numai, sunt folosite ca “relatie utila”. Ei pun la dispozitia SIE documentele si stampilele institutiilor unde lucreaza. Astfel, absolventii Academiei Nationale de Informatii sau ai scolii din Baneasa apar cu alte diplome in evidenta MAE. Agentii sub acoperire din MAE au cartile de munca acasa. La MAE sunt trimise doar carti de munca false pentru completare. De acoperire se ocupa - Serviciul “Legendare” din SIE. Relatii se pot obtine de la Directia de Protectie a Informatiilor Clasificate (fosta Directie de Protectie a Misiunilor Diplomatice) din cadrul MAE. Directia este condusa de sefa Directiei Cancelarie, Luminita Vlad. Aici vine toata corespondenta sensibila MAE iSIE. De obicei, lucrurile cele mai importante vin prin scrisori personale sau prin curier diplomatic, prin note separate.
“- Ne putem explica esecurile diplomatiei romane prin prisma faptului ca trimiterea la ambasade se face pe baza de comision?
- In mare parte, da. De astfel de cazuri sint satul.”, fragment din interviul acordat de generalul Corneliu Grigoras in 1998.
Sursa:http://www.clipa.com/a881-Raportul-Ohanesian.aspx

PS: Subit, au aparut accesari de pe Japonia, din cadrul Ambasadei Romaniei din Japonia unde seniorul Stanica presteaza ca ministru consilier la Ambasada Romaniei de la Tokio. Ce sa mai??? MAE e plin de ministri consilieri plenipotentiari, iar Romania de rasul curcilor la capitolul diplomatie. Sa nu va mire ca in acest minister gasiti poate si femei de serviciu cu grad diplomatic sau ......

Generalul si-a tras fiu de ofiter SIE

Ministrul Afacerilor Externe incepe tot mai mult sa fie depasit de functia pe care o ocupa. Candva il apreciam pentru castigarea procesului privind Insula Serpilor . Din cate se pare, domnia sa este strans acum de serpii pe care pretinde ca ii conduce . 

Consulatul Romaniei la Muenchen si-a inoit echipa in persoana  doamnei Laura Mihaela Moise(ruda 
poate a Secretarului general al MAE Sorin Moise?) si, a domnului Lucian Ilie Stanica
Diplomatul Stanica, este fiul unui fost ofiter SIE (nu exista fosti ofiteri SIE, SRI, e ca in mafie, intri dar nu mai iesi): Ilie Stănică – campionul deconturilor SIE/MAE
Ilie Stanică a fost ofiţer activ al Direcţiei de Informaţii Externe înainte de ’89. Foştii colegi ai “diplomatului” spun că a activat pe spaţiul sovietic. După Revoluţie, Stănică a ieşit din SIE (în 1991-1992) şi a devenit oficial diplomat. A fost recuperat de SIE ca “asociat” şi a intrat în responsabilitatea generalului Grigore Istrate. Conform Anuarului Diplomatic şi Consular al României, în anul 1994, Ilie Stănică era secretar economic I la Ambasada României în Cuba. Anul 1997 l-a găsit în funcţia de consilier economic la Stockholm. A cules informaţii şi a trimis o notă prin curier diplomatic la SIE, în septembrie 1997, cu privire la planurile de discreditare a regimului Constantinescu. În 2006, Ilie Stănică era ministru consilier la Ambasada României din Egipt. 
La naiba domnule Aurescu, la naiba domnule Stanescu, dar in ministerul ala civili nu aveti? numai securisti cu bube in cap? Nu era de ajuns un "securist " ungur Anton Niculescu? mai trebuia inca un pui de securist? sau poate ca sa echilibrati balanta, ati adus un roman care sa-l supravegheze pe ungur? Bun bun, dar fiul campionului in deconturi SIE /MAE? L-ati trimis poate sa il ajute sa faca deconturi de TVA la statul german? sau poate sa faca ceva smecherii cu vize?:" Lucian Stănică a fost implicat în scandalul vizelor de la Chişinău. Se pare că Lucian era legătura unor consuli austrieci care făceau trafic cu vize Schengen prin Ungaria. Agentul “trădător” SIE, Mihai Conţiu, făcuse informări despre activităţile de contrabandă ale juniorului în ambasadă. Conţiu fusese contactat şi însărcinat cu transportul a peste 1 milion de dolari rezultaţi din aceste afaceri la Budapesta, unde activase mai mulţi ani sub acoperire. "
La naiba cu toate, cand vad sume de ordinul milioanelor, deconturi fictive, incep sa inteleg increngaturile care stau la baza Fabricii lui Anton Niculescu, a lui Bogdan Stanescu, Sorin Moise si restul , si imi raspund la intrebarea pe care i-am adresat-o lui Bogdan Stanescu, directorul Directie Consulare MAE, de ce este luat in brate un securist?
Pentru o imagine mai clara despre increngaturi, va rog sa il cititi pe Ohanesian, ca stie ce zice.


PS: Cei doi consuli subordonati generalului sunt un cuplu chiar daca nu au nume comun ci doar bunuri comune, deci poate ca nu mai iese cu amantlac pentru ungur.


marți, 22 septembrie 2015

Ups, s-a spart buboiul din Fabrica?!


DNA torpilează MAE: Cine a căzut în plasa procurorilor

PS: Practica din fabrica e unitara? Unii mai mobileaza spatii consulare cu donatii date de sora unui infractor roman inchis in Germania, pentru ca diplomatii romani sa se ingrijeasca de starea lui.(Domnule Aurescu, daca nu faceti parte din Fabrica, va pun la dispozitie toate materialele si dovezile pentru curatarea sistemului de cativa oameni incompetenti)Acum ma intreb, pe cine au suparat oamenii de au fost neacoperiti de fabrica si executati?Saracii, n-au stiut ca nu pot fi atat de egoisti.


Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, față de inculpații:
BIȚICĂ NELU, șef birou administrativ la Accademia di România de la Roma (centru cultural aflat în gestiunea Ministerului Afacerilor Externe), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită
și BIȚICĂ GABRIELA, economist la Biroul Financiar din cadrul Ambasadei României de la Roma, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.
În ordonanțele de dispunere a controlului judiciar se arată că, în cauză, există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:
În perioada octombrie 2012 - iulie 2013, inculpații Bițică Nelu și Bițică Gabriela, în calitate de angajați ai Ministerului Afacerilor Externe, au pretins de la reprezentanții unei societăți comerciale sume de bani și un autoturism, reprezentând 10% din valoarea lucrărilor atribuite de ambasadă către firma acestora și au primit efectiv de la aceștia suma de 13.300 de euro.
Primirea sumei respective de bani, de către inculpații Bițică Nelu și Bițică Gabriela, s-a făcut în mai multe etape în perioada noiembrie 2012 - martie 2013, în orașul Roma din Italia, cu excepția sumei de 1.450 de euro pe care soții Bițică au primit-o la București printr-un intermediar.
Societatea respectivă a derulat mai multe contracte de lucrări cu Accademia di România din Roma.
Inculpații au pretins și primit suma respectivă de bani pentru ca, în executarea atribuțiilor de serviciu, să atribuie în mod preferențial contracte și pentru a îndeplini acte astfel încât firma privată să beneficieze de toate verificările și aprobările necesare achitării sumelor solicitate în contul lucrărilor efectuate.

Societatea comercială a colaborat cu Accademia di România din Roma și, în luna iulie 2013, a prezentat un deviz de efectuare a unor reparații a 12 spații din incinta academiei în sumă inițială de 19.300 euro. Bițică Nelu a solicitat ca, pe devizul prezentat pentru procedura de selectare în scopul atribuirii altor lucrări, cunoscând că o altă firmă propusese un preț de 25.000 euro, oferta să fie suplimentată cu 5.000 euro. Prin îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu de supraevaluare cu 5.000 de euro a devizului prezentat inițial, Bițică Nelu a produs în dauna Ministerului Afacerilor Externe din România un prejudiciu material de 5.000 euro.

duminică, 20 septembrie 2015

Curve hothiste

http://www.mediafax.ro/politic/ungaria-convoaca-ambasadorul-roman-vrem-modestie-de-la-un-ministru-al-carui-premier-e-judecat-14727415

Ungaria convoacă ambasadorul român: Vrem modestie de la un ministru al cărui premier e judecat(autisti modificati genetic)

Ministerul ungar al Afacerilor Externe l-a convocat pe ambasadorul român la Budapesta, în urma declaraţiilor făcute sâmbătă de Bogdan Aurescu, iar Peter Szijjarto a declarat că s-ar "aştepta la mai multă modestie din partea unui ministru de Externe al cărui premier se confruntă cu un proces".
Bai Peter Sziljarto, si muma-ta se confrunta cu un proces, al constiintei ??!!!ca a nascut un horthist . Bai bozgorilor,    luati-va ungurasii speoni ascunsi sub nume romanesti, si daca tot aveti nevoie de soldati, rezervisti, sa lupte cu piepturile goale in fata invaziei arabe:))...jeneralul Niculescu, Attila Cuceritorul, la cat de las este, o sa isi schimbe numele in Al Papri ka ka

joi, 17 septembrie 2015

Amantlac fara happy end, sau sa zic fara finalizare??

Ungurul care e fara de bulan, nu ca ungurul bulan ala hazliu, a ramas singur si nefericit. Moldoveanca infractorilor a plecat incercand sa isi salveze familia, Biank nu mai e traducatoare, s-a dus hilizeala, treaba e groasa tare.Scapa cine poate. Poate vor avansa oamenii care cu adevarat muncesc si merita nu ministri pleni  de minciuni , lasi ca unguroaica din postarea precedenta. Mai stai ascuns bai Toni? Cum raportai la alegeri si faceai jocul PSD ului si cand te-au luat la rost constructorii romani din Munchen veniti special sa protesteze la un eveniment cultural,  sosoteai ca un las ca tu votezi Johannis? Bai tradatorule, bai lasule. Cele mai bune curve sunt clar unguroaicele doar stii asta(lui Melescanu ce i-ai adus? ce carne i-ai trimis la hotel in afara de Alcool??), se stie, dar cele mai mari curve politice? clar UDMR-istii, care  merg cu oricine, banul sa iasa. Lupul isi schimba parul, dar naravul...ba..asta e proverb romanesc, deci poti schimba zeci de nume....

miercuri, 9 septembrie 2015

Jigodii horthiste

Iata de ce sunt in stare urmasii lui horthy miklos, abjectii Europei

Magarii pe banii statului german sub protectia imunitatii diplomatice??

Anton Niculescu:"Intr-o tara ca Germania nemtii apreciaza bunul simt si corectitudinea, dar nu in Romania.X: Dar noi suntem in Germania,Anton Niculescu: Da dar noi suntem romani
Cam asa gandeste din cate se pare diplomatul de cariera al MAE, indispensabilul care le-a intrat in dos prietenilor protectori din MAE.
Membrii Corpului Diplomatic sunt scutiti de impozite si alte taxe pe teritoriul tarii in care se afla in misiune. Din cate se pare, si am toate motivele sa cred cele spuse de sursa noastra,  Anton Niculescu incepand cu anul 2013, alaturi de un anumit angajat Victor Ciprian Paunescu, au pus la cale un sistem prin care sa fraudeze statul german. Astfel, incepand cu anul 2012 de cand a fost numit sef de misiune, Anton Niculescu s-a deplasat in proportie covarsitoare, atat el cat si membrii familiei cu masina misiunii, pe combustibilul misiunii. Este de notorietate ca masina institutiei mergea aproape zilnic cu copiii distinsului diplomat atat la gradinita cat si in alte scopuri decat cele diplomatice. Distinsul diplomat Niculescu, tinea la pastrare masinile personale pentru care deconta bonuri de combustibil, banuiesc ca stranse din diverse benzinarii, pentru a strange sume bunicele, pe spatele statului german. Din cate se pare, Paunescu a fost cel care a platit pentru aceste manevre, fiind imediat chemat din misiune, iar ungurul nostru minoritar a ramas nepatat si cu calificative mari din partea prietenilor. Cutumele MAE spun ca aceste calificative mari sunt functie de incasarile de la nivelul consulatului. Ma intreb, sumele oficiale sau cele neoficiale?? Este complet ilogic ca un sef de misiune care si-a batut joc de romani trimitandu-i sa isi faca nevoile fiziologice in boscheti sau la wc-urile din apropiere, care nu s-a ingrijit pana sa ii fie atrasa atentia de buna functionare a consulatului, sa primeasca calificativ maxim, dar la un spritz, asa cum excelenta sa spune, se rezolva toate, chiar si printr-un telefon. Sunt curios cam cat a inrosit in ultimii 2 ani telefoanele personale ale lui Sorin Moise, Bogdan Stanescu sau Marko Bela,  din parcul din spatele consulatului , departe de microfoanele impanzite in biroul sau.
Nu domnule Niculescu, dumneata nu esti roman, esti ungur, ajuns pe functie doar pentru ca esti minoritar, iar furaciunile si abuzurile tale  arata si adevarata ta parere despre munca cinstita  a altor oameni, pentru ca tu, fara joburile statului roman, esti un nimeni, tu personal , filfizonul, nu femeia cu care imparti casa, ca aia e armeanca vrednica, cu situatie buna. Este rusinos daca se va adeveri ca pana si dupa plecarea lui Paunescu ai continuat sa fraudezi statul german cu bonuri pe care nu le-ai achitat tu, cu cumparaturi care nu le-ai achitat tu, cu taxe recuperate in mod injust, la umbra imunitatii diplomatice, si a bunei credinte a nemtilor care, CRED in BUNUL SIMT SI CORECTITUDINE.

Va astept domnule consul general Anton Niculescu sa ne demonstrati ca ne inselam, ca din anul 2012 de cand ati fost numit ati folosit masina institutiei numai in interes de serviciu, poate ne puneti la dispozitie si sumele decontate de statul german pentru deplasarile private cu masina personala.(Corpul de control al MAE a analizat aceasta speta? sau a ascuns-o sub marele pres al Fabricii? )

joi, 3 septembrie 2015

Cum santajeaza/controleaza "securistul" Anton Niculescu angajatii Consulatului din Muenchen

Consulul general al Romaniei la Muenchen, chimistul Anton Niculescu(imi permit sa spun doar chimist pentru ca ar putea fi singura diploma obtinuta nedubios), practica tot felul de santaje. De la santajele legate de sondaje de opinie , la santaje emotionale sau santaje financiare. Unul din santajele despre care vreau azi sa scriu este cel legat de colegii din consulat .
Livia Popa, este referent relatii in cadrul consulatului, ocupandu-se de actele notariale.Aceasta locuieste in cadrul Consulatului, alaturi de sotul ei care este angajat  in Germania. Conform regulamentelor MAE, sau ma rog, conform spuselor santajistului Niculescu, sotul ei ar trebui sa achite contravaloarea serviciilor de cazare in cadrul consulatului(o aberatie a sistemului a carui sef secretar de stat degeaba a fost Anton Niculescu). Fosta colega din Guvern are un tratament mai aparte, astfel incat tace si inghite orice (inclusiv ordine ilegale legate de dreptul de semnatura, acte semnate in fals)pentru ca veniturile familiei sa nu scada asa cum ar fi legal. In urma controalelor efectuate de Corpul de Control al MAE, se pare, ca in urma influientei marelui patriot roman Niculescu, totul a fost uitat, gura inchisa intrucat suma care ar trebui sa fie recuperata este una consistenta.
     Bianca Tatar este sau cel putin era traducatoarea consulatului. Angajata de pe plan local, domnisoara este singura care si-a permis sa arunce cheile pe birou si sa plece cand ceva nu i-a convenit, fiind si ea o mica santajista la adresa balosilor care aveau nevoie de ea. Implorarile ungurului Niculescu au fost dublate de implorarile Ramonei Chiriac, consulina promovata de la Bacau de infractorii care i-au fost sefi, intrucat cuplul providential, fara ajutorul traducatoarei lor, ar fi facut actele catre autoritatile germane cu ajutorul programelor de tradus, iar rusinea ar fi fost MARE. Dubios este faptul ca pacaliciul Niculescu, i-a permis accesul acestei angajate la toate calculatoarele din Consulat, in toate birourile, desi, normele din domeniu interzic cu desavarsire accesul , consulii fiind singurii acceptati sa aiba acces la acest nivel de informatii(cursuri MAE, Certificare ORNISS)
     Ramona Chiriac, este consulina cu care Anton Niculescu isi servea cafeaua in unele dimineti la cafenelele din Arabella Park, este consulina pentru care Toni a facut abuzuri peste abuzuri. Protejata Chiriac, nu si-a mai dorit sa faca ghiseu dorind o avansare  si fiind in stare de orice pentru seful cel iubaret si balos(nevasta nu-i nevasta, copiii doar infiati, e liber ca hunii)
     Angajatii de la paza si curatenie, despre care am mai vorbit, angajati cica de pe plan local, au fost hartuiti permanent. De la folosirea lor la curatenie in resedinta consulului general , la folosire ca sclavi care lucrau peste orele contractate fara asigurari de sanatate, la santajarea lor cu plata chiriei pentru apartamentul din cadrul Consulatului. Ca o paranteza aici, sunt curios Curtea de Conturi ce spune despre banutii care trebuiau sa vina de pe mosie, sau din Fabrica, asa cum amorezatul munchenez alinta MAE.

Despre ceilalti angajati, am sa spun ca amenintarile cu trimisul acasa erau aproape zilnice, saracii inghitind toate porcariile ungurului care mereu se lauda si se lauda ca el pe Sorin Moise, Secretarul General al MAE il suna si seara la 10,(audio: http://picosong.com/JfH4/) sau ca el are prieteni gen Bogdan Stanescu, cutumiarul MAE(iubitul sefei de cabinet a lui Cazancioc???sau ???) ca deee... a stat la un shpritz cu ei si se stie foarte bine.(despre sunatul lui Cazanciuc am sa revin intr-o alta postare legata de gasca , sau Fabrica facuta de Ministrul Justitiei in MAE, sef corp de control, etc )
Si uite asa, , vom dezvalui tot sistemul ascuns sub pres de sistemul din Fabrica MAE, pentru ca,  nu-i asa?? Dovezi exista, iar simtul meu civic nu-mi da voie sa fiu complice lor, asa cum sunt ministrii care s-au perindat la conducerea MAE, diplomati adevarati, dar manageri execrabili.
Maine dovezi despre afacerea cu accize si  bonuri de motorina Anton Niculescu si mister Paunescu

miercuri, 2 septembrie 2015

Cateva dovezi ale abuzurilor "securistului" general si ungur Anton Niculescu Episod 2

(Penalul Stavarache, alaturi de penalul Berca si restul)

Cariera anumitor pupeze se bazeaza doar pe promovari din partea unor  penali gen Gabriel Berca(Gabriel Berca, fost consilier prezidenţial şi fost ministru al Internelor, a fost reţinut de procurorii DNA Bacău, joi, într-un dosar privind fapte de trafic de influenţă care ar fi fost comise în perioada 2010-2012)Acest penal si-a luat secretara de la Prefectura Bacau, a plimbat-o prin Guvern si apoi i-a facilitat printr-u concurs dubios o functie diplomatica. Iata ce spune despre distinsa doamna un functionar de rang inalt din Ministerul Afacerilor Externe:
http://picosong.com/JPbN/
Al doilea protector al stimabilei , abuzatorul de drepturi din Consulatul Romaniei la Munchen, ungurul cu nume romanesc, "securistul" Anton Niculescu, zis de prieteni Toni, amorezatul de la Munchen, a vrut sa o faca consula generala dar din fericire nu i-a reusit. A pus-o sefa in mod nelegal, a dus-o prin inchisori, au invatat limba germana impreuna, ba chiar era cat pe ce sa-i si scoata o carte tradusa de Biank. Iata ce spune o angajata pe scurt despre prostia lor:
http://picosong.com/JPQC/

PS: Femeia ii dracu gol nu Toni? te-a facut din buzute de ti-ai pierdut capul??

Ramona Chiriac, mandra de infractorii ei, poate mandra si de fina ei care a fost la Berna?

marți, 1 septembrie 2015

Cateva dovezi ale abuzurilor "securistului" general si ungur Anton Niculescu Episod 1


Pentru a asculta scurtele dovezi audio, click pe link
Domnule Anton Niculescu, cum iti permiti sa interzici angajatilor (fie ei si de pe plan local, angajati dubios fara asigurari medicale etc) sa vorbeasca liber in Consulatul General al Romaniei la Muenchen?

Ce zice bai securistule? ca nu are voie? scrie in Regulament asta? ca nu are voie sa vorbeasca?doar sa spele dupa tine si sa-ti calce hainele ?Poate are dreptul la ore suplimentare ca ati folosit-o ca pe o sclava?


Ba ungure, trebuia sa asculti pentru ca,omul stie ce stie si  este o vorba romaneasca: "Buturuga mica rastoarna carul mare" 

Va urma sau "stati aproape pentru ca nici nu stiti ce pierdeti":))
PS: Materialele ce urmeaza sunt speciale pentru Cutumarul MAE.