"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

joi, 12 noiembrie 2015

Aurescule, te mananca prietenii tai bozgori:)))



UDMR nu îl vrea pe Aurescu în Guvernul Cioloș: A candidat pe listele PSD. Tehnocrat e o exagerare

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că premierul interimar Sorin Cîmpeanu ar putea face parte din Cabinetul Cioloş, dar actualul ministru de Externe, Bogdan Aurescu, nu corespunde profilului tehnocrat. 

"El a candidat pe listele PSD-ului la alegeri. Poate nu a plătit cotizaţia la zi, dar să spuneţi despre Bogdan Aurescu că este tehnocrat, este o exagerare. Puteţi să spuneţi că este un diplomat bun, că este un ministru de Externe, din punctul dumneavoastră de vedere, acceptabil, dar să spuneţi că este tehnocrat, e cam exagerat", a afirmat, miercuri, Kelemen Hunor.
sursa: http://www.stiripesurse.ro/udmr-nu-il-vrea-pe-aurescu-in-guvernul-ciolo-a-candidat-pe-listele-psd-tehnocrat-e-o-exagerare_972952.html 
PS: Bai curva, ti-a dat o paine sa mananci si tu inca ai slobozi in barba:))

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Stanescule ai sansa sa functionezi corect ca in rest esti varza cu echipa ta

Medicii englezi, norvegieni si finlandezi au selectat 16 pacienti transportabili pentru a fi dusi in strainatate pentru tratament. Totul sta acum in cat de repede se misca autoritatile romane pentru a emite avizele - Ministerul Sanatatii, Ministerul Afacerilor Externe. Poate isi permit si cei din MAE sa faca ceva ore suplimentare in week-end-ul asta.
Musiu Bogdan Stanescu, misca-ti curul imbacsit si fa-ti treaba urgent nu ca in cazut diplomatilor  care pleaca in misiune si prin neglijenta clara in serviciu, a ta si a puturosilor, amante rude si rudite din minister, ajung saracii diplomati sa primeasca asigurare dupa 4 luni , voi fiind cei care le puneti viata in pericol.