"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

vineri, 25 martie 2016

Antecedentele grave ale magistratul Silviu Gabriel Barbu

Ce si-a dorit ambitiosul Silviu Barbu? : ll Ce vă doriţi în viior? Aş vrea să lucrez în organisme internaţionale ca Uniunea Europeană, ONU sau Consiliul Europei, în misiuni precum teatre de război, în zone de reconstrucţie, cum ar fi fosta Iugoslavie sau Orientul Mijlociu. Peste câţiva ani mă văd în această postură, dacă am răbdare şi perseverenţă. 

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/brasov/brasov-portret--silviu-barbu-dezvaluie-studentilor-tainele-meseriei-magistrat-1_50ad400b7c42d5a663918c40/index.html

Ce nu-i place domnului Silviu Barbu? : Ce nu-i place: „Nu-mi place ipocrizia, minciuna, lipsa de caracter. Nu-mi plac oamenii mai mohorâţi decât zilele mohorâte, oamenii care suferă, ura şi tot ceea ce a ieşit din cutia Pandorei".

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/brasov/brasov-portret--silviu-barbu-dezvaluie-studentilor-tainele-meseriei-magistrat-1_50ad400b7c42d5a663918c40/index.html 
Serios domnule magistrat? Nu va place cutia Pandorei? atunci va rog sa renuntati la ipocrizie, minciuna si lipsa de caracter.Rabdarea si perseverenta nu tin loc de inteligenta si nici nu va da dreptul sa ocupati functiile pe care le visati.
Inregistrarea amenintarilor, sau a interventiilor(trafic de influienta?) nu sunt episoade unice in viata si cariera dumneavoastra. Ati fost aproape chiar sa va impliniti visul ca si consilier de stat la Cotroceni(apoi ONU, UE etc), dar, cutia Pandorei s-a deschis,   nu v-ati abtinut sa va aratati muschii si ati picat, de fazan :
"La nici nouă luni de la numirea în funcţie, prin detaşare de la Tribunalul Braşov, unde era judecător, consilierul de stat Silviu Barbu a demisionat de la Cotroceni, după ce interceptarea uneia dintre convorbirile sale telefonice a ajuns la un post central de televiziune.
 „I-am înaintat, luni, d-lui preşedinte cererea de încetare a detaşării mele pe acest post începând cu data de 21 iunie curent, pentru că nu vreau ca acest incident să afecteze în vreun fel instituţia prezidenţială”, ne-a declarat Silviu Barbu. vezi articolul complet aici: http://www.gandul.info/politica/consilierul-de-stat-silviu-barbu-a-demisionat-de-la-cotroceni-350193
Demisia Domnule Barbu. Sunteti complet compromis, v-ati ratat cariera pentru un strop de putere,  in definitiv, iluzorie . Nu mai speriati pe nimeni nici ca magistrat, sef de control sau ce mai vreti sa fiti. E rusinos tot CV-ul ultimilor ani(https://ro.wikipedia.org/wiki/Silviu_Barbu)ce ati fost si ce ati ajuns. Nimeni nu e mai presus de lege. Iar din magistrat, consilier de stat sa ajungeti in umbra unui Bogdan Stanescu care nu are curajul sa-si publice CV-ul, e jenant. Aveti sansa sa fiti demn, folositi-o.
Interesant e traseul lui Barbu strans legat de senatorul Titus Corlatan, mai intai ca sef la Aministratia Penitenciarelor in mandatul de ministru al justitiei al lui Corlatan si mai apoi ca sef corp control MAE tot in mandatul lui Corlatan: "
O alta noutate este aceea ca Administratia Nationala a Penitenciarelor se afla in subordinea unui subsecretar de stat, iar acum, prin ordinul emis de ministrul Justitiei, Titus Corlatean, ANP este trecut sub coordonarea secretarului general adjunct al ministerului, actualmente fiind numit Silviu Gabriel Barbu, un personaj extrem de controversat. Proaspatul secretar general adjunct a facut cariera ca procuror militar, apoi a fost, pana in martie 2006, director la Penitenciarul Codlea si a demisionat in 2007, dupa opt luni de activitate, din functia de consilier la Departamentul Constitutional Legislativ al Administratiei Prezidentiale in urma scandalului declansat in presa de aparitia in presa a uneia dintre convorbirile sale telefonice (interceptate cu mandat judecatoresc) cu decanul Facultatii de Drept si Sociologie de la Universitatea "Transilvania" din Brasov, Nicolae Bujdoiu. In aceasta convorbire, Barbu incerca sa intervina in favoarea unui cumnat, care nu promovase un examen la respectiva unitate de invatamant superior.
Si o dedicatie pentru dvs: 
PS: Ati dat poate concurs in ultimii ani pentru posturile pe care le-ati ocupat? sau doar prin detasare ? Astept cu interes rezultatul cu final cunoscut pentru posturile diplomatice din MAE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu