"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

sâmbătă, 5 martie 2016

Slugarnicia "diplomatilor" MAE

Diplomati romani in acte, slugarnici in fata oricaror Porti, mari sau mici.
Cazul familiei Bodnariu este arhicunoscut si fara cuvinte la adresa unei tari care ne da lectii de democratie, Norvegia. Aceasta Norvegie incepe sa puta atat de mult incat ma intreb de ce abuzurile lor nu sunt sanctionate de "marii diplomati din MAE". Cazul directorului unei gradinite din Oslo, George Alexander , care a luat partea familiei de romani si s-a pozitionat impotriva sistemului abuziv al Barnevernet il puteti citi aici: http://www.stiripesurse.ro/a-vorbit-de-drama-familiei-bodnariu-i-a-fost-executat-de-statul-norvegian-marturia-lui_984997.html. Cata demnitate in acest OM, care si-a dat demisia pentru un crez. 
Domnule Lazar Comanescu, excelenta cum va place sa va pupati in dosuri intre diplomati, stiu cat de incompetent sunteti, stiu cum ati reprezentat Romania la Berlin si mai ales cate zambete strangeti atunci cand incercati sa articulati doua vorbe in germana, asta inseamna demnitate, omul asta a fost abuzat, si nu a plecat capul. Stiu ca sunteti obisnuit cu stilul securist din MAE, dar, Ambasadorul Norvegiei in Romania ar trebui chemat sa dea explicatii despre acest caz. Cat de lingai puteti voi sa fiti ascunsi sub acel cuvant numit diplomat? Diplomat inseamna sa stati in pozitia ghiocelului in fata tuturor?  Invatati din demnitatea unui roman simplu, un OM adevarat, care nu si-a luat titluri diplomatice asa cum se practica in MAE , subiect care va deveni curand la fel de fierbinte ca  cel cu titlurile doctorale luate pe amantlacuri, plagiate etc.
Nu stiu cate luari de pozitie ati luat ca ambasador al Romaniei la Berlin , la fiecare articol  denigrator la adresa romanilor, articole clar mincinoase, rauvoitoare nesustinute de statistici, care ne-au facut o imagine exectrabila ca natie, dar, sunt sigur ca nu este trecut in fisa postului sa aparati prestigiul Romaniei si romanilor, iar acest lucru va disculpa.PS: Bogdan Stanescu ar trebui sa va aminteasca mereu cutumele MAE sa nu va abateti de la ele chiar daca sunt indreptate impotriva romanilor,  fabrica, asa cum alinta ungurul "securist" Anton Niculescu Ministerul Afacerilor Externe, poate produce destule titluri diplomatice de o sa va calcati in picioare in minister de atatia ambasadori .
Rusine Lazar Comanescu, Rusine MAE,  Rusine Norvegia
Bravo domnule George Alexander
Ps: Domnule Lazar Comanescu, presiunile in justitie(ca si presiunile autoritatilor norvegiene)nu isi au locul intr-o tara democratica, iar dumneavoastra ca ambasador al Romaniei in Germania trebuia sa aparati interesele romanilor nu ale germanilor:http://www.ziare.com/stiri/justitie/ambasadorul-roman-la-berlin-acuzat-de-presiuni-in-justitie-1120382
Domnule Lazar Comanescu, de ce colegii de la Bruxelles va "alintau" Coma Lazarescu?
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu