"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

duminică, 24 aprilie 2016

Cascadorii rasului cu Lucian Stanica, consulul Romaniei la Munchen:)))

Azi domnul consul Lucian Stanica m-a acceptat ca prietena pe facebook. Am ras cu lacrimi de cel ce se doreste a intra in categoria marilor romani, iubeste Romania, e roman adevarat, se lauda mereu cu asta si iubeste romancele cu siguranta. E si normal dupa ce a avut un ungur ca sef:))).  Intre prietenii pusi la mare pret, prezentabilul diplomat care nu sunt sigura ca stie limba germana, are o prietenie speciala cu o anumita Cecilia Kaplan. Aceasta romanca, e protagonista unui incident pe care il puteti citi in articolul de aici:https://www.monitorulsv.ro/Local/2008-09-04/Vacile-infometate-au-ramas-pe-mana-proprietarei
Impricinata cu vacile, se da mare pe facebook ca ar fi Member of Parliament (uzurpare de calitati oficiale??)at PNL, ba mai mult, se pozeaza la tribuna Senatului si e foarte mandra de prietenia ei cu consulul asta comic.(adevarul ca ma uit la el si mi vine sa rad ...cred ca si fosta sotie a lui Sorin Moise rade mereu...un lucru benefic dupa despartire, plus cadou 2 posturi calde in consulatul din Munchen pentru fosta si actualul.) Doamna Kaplan, mi-a trimis un mesaj diplomatic  dupa ce pe pagina domnului consul am postat adevarul desprea ea:
 Senatoarea Kaplan?? si vacile unde sunt? Mor de foame?
Lucian Stanica cu doamnele, unele Membre a Parlamentului??membre superioare sau inferioare?copite?  altele nu.
Bon. astea fiind spuse, nu voi aminti ca aceasta gascutza la Istambul au facut furori, Bogdan Stanescu, cu nasul, cu Stanica, cu Gfp Gfp . Ma amuza scoala securista de la taticul Ilie Stanica, ofiter SIE, :"campionul deconturilor din MAE sau SIE?" vezi articol aici: https://ohanesian.wordpress.com/2014/09/11/
Sangele apa nu se face, si Ce naste din pisica , soareci mananca, sunt doua proverbe care se lipesc tare aici. Musiu Stanica, sau Herr Stanica, a ajuns sa blocheze comentariile cetatenilor pe care cica ii respecta, desi nu a fost acuzat de vanzari de vize la Istambul ci la Chisinau, a inceput sa tremure si sa faca pe mironosita ca el nu, ca el s-a pus la dispozitia MAE, si cere clarificari. Serios domnule? De la cine cereti clarificari? De la Sorin Moise? de la Bogdan Stanescu? De la judecatorul Brabu ? Iti spun eu maestre. Ei sunt acolo sa te acopere. Eu sunt aici sa te descopar. Ai cel putin 5 petitii pe saptamana la MAE, de care au grija prietenii tai si ai tatucului tau sa le ascunda, sa le toace. Nu contest ca dupa episodul Chisinau , poate te-ai cumintit, poate ai inceput sa te temi. Dar stii si tu cum ai ajuns consul la Munchen si incetul cu incetul vor afla toti si asa cum ti-am spus si in privat, DNA va face curatenie si intre asa zisii diplomati.
Din alt punct de vedere, in articolul de pe platforma www.stiripesurse.ro. nu vad sa fiti incriminat: de ce nu respectati Statutul Corpului Diplomatic si va erijati in purtator de cuvant al MAE? Sunteti poate purtator de cuvant si nu stim noi?
Avem "un sprijin superb " pentru astfel de diplomati. La barabule cu voi. Este jenant sa te lauzi cu munca a 6 functionari consulari, si 3 consuli . Macar atat a facut si pacaliciul ala bun pentru Munchen(Alina pentru cunoscatori, adica petitionara ;) )
Cu dedicatie pentru dumneavoastra domnule consul, pentru ca mi-ati blocat accesul la a comenta limba de lemn pe care o folositi, am sa va intreb: Ce faci tu Stanica esti  Suparacioasa mica?

 Cat costa domnule Stanica asistenta si protectia consulara? Sa am incredere in dumneavoastra sau in Ohanesian care ne-a spus ce ne-a spus despre activitatea dumneavoastra. Apropos, un Cv ceva nu puneti pe situl MAE asa cum ar fi normal? sau sunteti acoperiti toti cei fara CV?
Sa o iau drept amenintare ca ma asteptati ??
Nee, e doar de cascadorii rasului.Joc de glezne, inca nu am pornit.;)

Am uitat ceva: Doamna Moise impreuna cu Stanica :
Posturile lor au fost negociate de Sorin Moise in schimbul unui post la ICR, ca sa nu fie cu scandal, dar este alt subiect.;)

2 comentarii:

  1. Da intradevar,am asteptat 10 luni pentru eliberarea unui pasaport romanesc,m a sicanat si a fost foarte obraznic,needucat,nationalist si arogant.Bine ca nu mai este la Consulat si acest animal imbecil nu mai are ce cauta in Europa nici Romania nu il merita!Sunt plecata de aproape 27 de ani,am luptat sa reprezint Romania cu maniere bune am fost o romanca mandra si un cretin mi a distrus increderea!Sunt multi fosti comunistii in Institutiile romanesti acestia trebuie scolarizati si educati,trebuie sa invete cum se vorbeste cu omul,studiul pe care la facut are egalitate cu zero!Raus aus Europa Lucian stanica(si numele nu se potriveste cu valoarea europeana)Apropos,mergeti mai des sa va spalati,a ti mirosit totdeauna foarte tare(transpiratie veche)Acum imi merge mai bine demotivierend!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce diplomat al ministerului de externe?Mai traieste inca in München?Raus aus Deutschland,du nationalistische komunistische rumäne!Ne blamezi si ne faci de rusine in strainatate,rusine cu cunostintele de limba germana,are un accent de rus nespalat si badaran,Stanica ilie lucian ascundate de noi ca te gasim!Bagate in groapa si nu mai iesi afara.Atata impertinenta si incompatibilitate nu am vazut in viata mea cu totul ca lucrez in domeniu cu oameni de ani de zile!Nici taranii care poate nu au scoala multa nu au un comportament atat de primitiv.(Ein Arschloch bleibt ein Arschloch)Pleaca si nu te mai arata in tari civilizate pentru ca infectezi poporul acesta de prea multa boala(virus prostesc)Sper sa ajunga jos de tot,ca si un vierme nefolositor!

    RăspundețiȘtergere