"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

duminică, 10 aprilie 2016

"Ce te intereseaza pe tine bai ce relatii au altii?"dir Directie Consulare MAE Bogdan Stanescu

 Faptele ascunse de consulul general la Munchen Anton Niculescu si desconspirate de consulul Radu Cristian(nici un bine nu ramane nepedepsit)
In vara anului 2013 la Munchen se efectueaza un control, echipa de control Dan Marian Parvulescu si procuror Alexandru Cor.
Marian Sganca caza in apartamentul sau din Consulat diferiti soferi care treceau prin Germania (dna consul Ramona Chiriac, a spus ca i-a vazut iesind din apartament) in curtea din fata Consulatului fiind mereu dube, microbuze.Sub conducerea lui Anton Niculescu Consulatul Romaniei la Munchen a devenit hotel pentru transportatori? Nu vorbim de luminile inchise si usile inchisela birou in timpul sedintelor private cu doamna consul Ramona Chiriac saracii angajati ajungand sa stea rusinati pe la usi...(asta e alta poveste)
Tot el, Marian Sganca, aflat de 9 ani la Munchen, se relaxa dupa lucrul cu publicul la filme porno la monitorul aflat in incinta institutiei si conexiunea Consulatului a fost intrerupta din acest motiv cateva ore. 
Nervos ca a venit control si ei stiau tot ce face, de fata cu cei 2 de la Corpul de Control i-a deschis corespondenta diplomatului Radu (infractiune pedepsita de statul roman).
Tot el se lauda ca Bogdan Stanescu venea seara la baiatul lui Alex Sganca la sprit sa se planga ca ii merge prost casnicia.(aflam mai jos si de ce)
Marian Sganca nu numai ca nu a fost sanctionat ci e bine merci la Sofia sofer. Marian Sganca a fost  portar angajat pe plan local (nu sunt angajati MAE si nu beneficiaza de absolut nimic el nu avea voie nici sa stea in Consulat dar sa mai locuiasca si in apartament cu 4 camere, angajati fara asigurari de sanatate...etc) inmatriculeaza in anul 2012  o masina pe numele sau cu numere de Consulat General (diplomatice) masina pe care i-o da prin procura fiului sau sa circule cu ea in Romania.
A semnat Brandusa Predescu Consul General (numita ambasador in Olanda , ma mir ca nu a ajuns in Franta :)))
Voi posta mai jos cateva poze, sa intelegeti cine este Nasul acestei mega musamalizari, si cum merge treaba in Fabrica:( vorba lui Felix Rache: Vorba trece pozele raman, o poza face cat o mie de cuvinte ;))
Si daca tot nu mi-ati raspuns, am sa va arat eu:
  Alex Sganca in spatele Consulatului Romaniei la Munchen
 Bogdan Stanescu , ce frumos era cu domnul Safta(nasul , consulul general de la Istambul actual ambasador in Africa de Sud)
  Bogdan Stanescu si o domnisoara care atrage mirarea rudei consulului Stanescu(poza Alex Sganca????????!!!!!)
  Bogdan Stanescu si parte din familia Sganca
  Bogdan Stanescu si Alex Sganca la Munchen?











In urma controlului cu succes, dl Dan Marian Parvulescu pleaca gerant interimar la Dubai. Inainte sa plece ajungand la Sorin Moise in birou cu cv ul, Moise il intreaba: si anexele?(referindu-se stii tu la ce)(stiu si voi arata in materialele viitoare despre creditele luate de diversi diplomati inainte sa mearga la post si evaporarea banilor din declaratiile de avere)
Dupa ce pleaca la Dubai il angajeaza si pe fiul sau venit de la o firma privata, membru PSD pe post de contabil Razvan Parvulescu si pe sotie. Dan Marian Parvulescu era in carti pe prima pozitie pentru a prelua conducerea Consulatului Romaniei la Munchen, dar asa cum spunea amorezul Toni Niculescu, a avut noroc ca ceilalti erau mai bazati, dar a intervenit cineva, a se vedea cine l-a vizitat in septembrie.

Tot in vara anului 2013 la acelasi control, Victor Paunescu a fost prins ca insela statul german cu bonuri de benzina luate de la un prieten roman care era sofer la o firma de curierat. Bonurile lui insumau circa 1000 de litri in timp ce consulatul pe toate masinile (cred ca 5) nu depasea 800. In conditiile in care el venea in fiecare zi la birou dimineata si pleca seara. Bonurile erau luate din niste localitati...la tara la mama naibii...
Cu recuperarea t.v.a, suma depusa spre recuperare pe un trimestru era cat limita pe un an intreg ~1200 de euro si avand in vedere ca tva ul era de 19% el trebuia sa fi cheltuit peste 6000 de euro in conditiile in care salariul era de vreo 1800 cu leasing masina cheltuieli...Anton Niculescu gira toate aceste fapte prin semnatura lui pe actele ce ajungeau la statul german spre decontare.
O romanca de la Schustermann Borenstein il ajuta.
Paunescu a primit vreo 800 euro amenda de la Oficiul Antipiraterie ca a downloadat filme.
Tot nemtii au cerut cazier judiciar lucru nemaintalnit, este considerata o ofensa sa ceri ptr un membru al unei misiune diplomatice.
A fost rechemat si la scurt timp sotia Ecaterina Paunescu a fost angajata in MAE fara concurs of course, secretara cu sprijinul nasului Valentin Lupascu fost director DPMCD (directia protectia misiunilor diplomatice, adica directia care vegheaza la lucrurile sensibile, cel care il informa pe Anton Niculescu cat de sensibila este treaba cu muzica ungureasca in consulatul romanesc si cat sunt de sensibile microfoanele implantate in locuintele altor consuli;)).Mai mult, parintii lui Paunescu lucreaza tot in Fabrica la Torino. 
In jurul datei de 6 Septembrie  2013 la Munchen vine in vacanta Robert Cazanciuc (ajuns Stapanul inelelor, ), Toni ii spune ca a fost deranjat de Radu si de control si Cazanciuc ii spune ca o sa-i faca probleme daca ramane caci ii toarna pe toti cu ilegalitati. Sfaturile (fostului procuror, sef la penitenciare, var cu xyz...etc)vin in contextul unui meci de fotbal Romania Ungaria si in vizitele la Legoland(Mister Niculescu, in articolele platite /comandate sau elogioase  ai uitat sa mentionezi aceasta vizita, poate a si platit 15 Euro/pers/zi? sau cat le spuneai personalului ca ar trebui sa le iei?)
In urma acestui control, cu succes realizat si la sigur, mers, probat totul, prins baietii rai cu fapte grave si nasoale (care greu ar fi ajuns pe acasa caci Toni Niculescu  ii semnase deja  toate actele  lui Paunescu spre a ramane in slujba lui) , se pare ca prietenul Bogdan Stanescu a avut grija de familia Sganca, Valentin Lupascu a avut grija de familia Paunescu(saraca mama nu mai primeste somon de la Munchen la cabinetul ministrului ), Sefa de cabinet a lui Cazanciuc are grija de Stanescu, si telenovela e groasa rau ca nu mai stii care cu care se inrudesc, care pe care mai boteaza pe la un post ca Fabrica e mare, si cutumele ei trebuie respectate ca altfel, vine Barbu, al mai magistrat dintre magistrati si te baga in hartii de nu te vezi. Sictir bai !!!Nu mi-e frica de nimeni Miticilor oricat ati ameninta voi presa. 
PS: A nu se intelege ca s-a facut trafic de influienta sau incadrare la abuz in serviciu: Corupţia poate fi definită ca fiind :„Abuzul de putere săvârşit în exercitarea funcţiei publice de un angajat al administraţiei publice, indiferent de statut, structură sau poziţie ierarhică, în scopul obţinerii unui profit personal, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, persoană fizică ori juridic.”



PS: Pentru Coma care umbla pe la Pasapoarte diplomatice sa spuna ca intelege frustrarea unor tineri diplomati; Bai Coma, tu nu intelegi nimic, tot comunist mic si urat esti asa cum erai si in anii 70, lupul isi schimba parul dar naravul ba, iar secretar de stat ai ajuns politic (Tariceanu) si ministru prin linguseala la Johannis care te-a premiat pentru serviciile facute la alegerile din 2014. Tu Lazare, esti ca acel Lazar biblic care era mort, si trebuie sa vina cineva sa-l invie dar nu vine nimeni. La vizita din SUA ai demonstrat adevarata pricepere diplomatica aproape zero intalniri. 
PS: Pentru Sorin Moise, ti se pregateste ceva: http://www.stiripesurse.ro/un-ambasador-se-cere-la-dna-informatii-cheie-despre-votul-din-diaspora-din-2014_989966.html
  si nu merge sa le dai posturi pe la ICR ca esti tu bun prieten cu directorul. (o alta poveste cu legatura de familie)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu