"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

marți, 12 aprilie 2016

Intangibilii si spiritul civic ce creste de la zi le zi


Fostul secretar de stat de la Ministerul de Interne, Bogdan Tohăneanu, a fost filmat în timp ce făcea scandal pentru că a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, în faţa Aeroportului Henri Coandă, pe motiv că nu purta centură.

Bogdan Tohăneanu a fost oprit de poliţişti rutieri, în timp ce deţinea funcţia de la MAI, scrie antena3.ro.  Tohăneanu i-a ameninţat atunci pe poliţişti cu controale de la DIPI doar pentru că urma să fie amendat întrucât nu a purtat centura.
În plus, oficialul le-a vorbit agenţilor cu un limbaj suburban şi i-a înjurat.
"Nişte nesimţiţi! (...) Şi mă opriţi că nu am centură...", spune Tohăneanu, potrivit imaginilor.  "De ce vă bateţi joc de noi, domnule comandant?, îl răspunde un poliţist.

"Vorbesc cum vreau eu (...) Adică vreţi voi să fiţi ai dracu!", a mai spus secretarul de stat.
Atunci când a aflat că poliţiştii au înregistrat totul şi că urmează ca imaginile să fie trimise ministrului de Interne, fostul secretar de stat a încercat să negocieze cu ei. Chiar a dat un telefon şi i-a anunţat pe agenţi să se teamă, pentru că vorbeşte cu un personaj important.
- See more at: http://www.dcnews.ro/fost-secretar-de-stat-in-mai-scandal-cu-poli-i-tii-rutieri_502626.html#sthash.cg0TCOfm.dpuf
 Update:
Aceasta este atitudinea smecherasilor care se cred Dumnezei pe Pamant, ca au relatii si le pot folosi in interes propriu. Mai jos am sa pun un articol aparut pe aktual24.ro , despre fratele mascariciului de la interne, unul de la externe(componenta interna si externa de care spunea unul care e in coma mai mereu, Comanescu parca il cheama daca nu isi aminteste)unde apar bani, interese, trafic de influienta si rusine pentru diplomatia romaneasca:
http://www.aktual24.ro/consulat-marsilia-tohaneanu/
 :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu