"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

sâmbătă, 7 mai 2016

Securistii din MAE ascund pana si comentariile la adresa "institutiei de elita":)))))



 In imaginea alaturata, am comentat pe pagina de facebook a MAE, ca infractorul santajist(dovedit cu inregistrari audio), cutumiar Bogdan Stanescu este alaturi de complicele sau ministrul cu maini tremurande Lazar Comanescu, traficant de influienta(a promis posturi peste posturi si mai nou incearca sa le legalizeze prin concurs...sa mori tu mai coma, ulciorul nu merge de multe ori la apa)
In print screenul alaturat, facut de pe un alt cont apare ca este un comentariu si ce sa vezi, in cel a 3 a imagine, nici nu mai apare dupa ce am dat click pe comment.
Ideea e ca , securistii din MAE, te lasa sa spui ce vrei, ca e democratie, dar sa nu vada si altii. Ministrul Comanescu se teme ca fiica lui sa nu mai planga la articole de presa si a sfatuit-o sa nu mai citeasca presa ca sunt numai niste minciuni. Eu o sfatuiesc pe fiica lui Comanescu sa citeasca cu atentie presa ca nu minte iar taticul ei, chiar e complice la santaj, abuz in serviciu(saracul cica nu stie ce semneaza) si trafic de influienta(i-a promis "securistului prieten" Anton Niculescu ca il face ambasador si l-a facut. acum, mai nou iubitica retrasa in minister  se pregateste sa mearga pe politic ...ghiciti unde???Oare merge cu avionul cu sotul?:))))) Razi Stanescule, pamfletele sunt gratis ca si articolul prezent.

PS: Consulatele din Ucraina sunt importante ca venituri din vize, asta pentru cunoscatori. Stanescule pregateste-te sa inveti ucraineana, te asteapta rachetii si marul de aur.
Mai Lazare , cu rusa cred ca te pricepi, davai pot...:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu