"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

vineri, 20 mai 2016

Promotion: Un roman care merita citit

Prefata video semnata de Mircea Badea

miercuri, 18 mai 2016

Lazar Comanescu si miticii lui, foloase necuvenite?

Organizarea secţiilor de vot exclusiv în clădiri oficiale a fost una dintre stratagemele folosite de fostul ministru de Externe, Titus Corlăţean, pentru a-i împiedica pe românii din diaspora să voteze la alegerile prezidenţiale din 2014. Mai mult, Corlăţean a ordonat eliminarea unor secţii unde locuiesc comunităţi importante de români şi a dispus înfiinţarea unora în oraşe unde stau câteva zeci de conaţionali.
Surse din Ministerul Afacerilor Externe (MAE) au explicat pentru „Adevărul” ce documente au fost predate procurorilor anticorupţie în acest caz şi pe ce se bazează probatoriul de la DNA.
Concret, Titus Corlăţean este acuzat că ar fi dat mai multe note circulare şi ordine prin care ar fi limitat numărul cetăţenilor români care au votat în străinătate la alegerile prezidenţiale din 2-16 noiembrie 2014. Motivul: românii din diaspora votau în mod tradiţional împotriva candidatului PSD.
În calitate de ministru de Externe, Corlăţean avea experienţa alegerilor pentru că  s-a ocupat de două ori de organizarea alegerilor din străinătate - legislative (în octombrie 2012) şi europarlamentare (mai 2014). La ambele scrutine, PSD a obţinut un scor modest în diaspora. Un alt semnal puternic de alarmă pentru PSD a fost scrutinul din 2009 pentru alegerea preşedintelui României, voturile din diaspora fiind decisive pentru eşecul lui Mircea Geoană în faţa lui Traian Băsescu. Sursa: Adevarul http://adevarul.ro/news/eveniment/exclusiv-premeditat-tituscorlatean-haosul-alegerile-diaspora-1_573b4d205ab6550cb8086a18/index.html
Nu voi comenta caracterul slab al ministrului Corlatean. Nu voi comenta cat de slabi sunt directorasii care conduc Centrala MAE, Sorin Moise, secretar gen MAE(cu siguranta trebuie sa plateasca pentru dispretul fata de lege si abuz in serviciu), Bogdan Stanescu Sirectia consulara MAE, adusi de Cazanciuc ci mai referi la cacaciosii de diplomati care reprezinta sau au reprezentat tara.
In documentele trimise de MAE catre DNA apar propunerile ambasadorilor din Franta, Spania, Germania, UK pentru un anumit numar de centre d votare in 2014. Pai mai diplomati cacaciosi, de ce nu ati tipat atunci ca nu vreti sa fiti partasi la furaciune? Unde va sunt demisiile de onoare  care sa forteze sistemul sa fie corect? V-ati pus vreunul dintre voi capul la bataie in slujba civismului si dreptului la vot a celor pe care ii reprezentati? Bai ticalosilor, sunteti doar niste lasi care sub tremuratul scaunului ati urinat pe demnitatea de a fi reprezentantii Romaniei, si pute tare asa cum pute si gura actualului ministru dupa ce a pupat dosurile Johanniste . 
Bai Lazar Comanescu, tie nu iti este rusine? comunistule? Tu esti principalul om care a primit foloase necuvenite dupa alegerile din 2014, consilier prezidential si apoi ministru de externe dupa ce v-ati batut joc de romanii din Germania , stiut fiind faptul ca ungurasul care ti lingea podelele si iti elogia inteligenta sub aburi bahici a fost sub comanda ta directa, primind in schimbul limbilor promisiunea unei avansari in grad si functie. aici dovada:http://prostia-romaneasca.blogspot.de/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=5

sâmbătă, 14 mai 2016

E de siguranta nationala ca MAFIA din MAE si din celelalte ministere sa fie starpita


 Un ministru se revolta.
Lazar Comanescu, ajuns ministru prin pupaturi dorsale la bezmeticul Johannis, se revolta ca nu avem autostrazi. Pai prea stimabile, unde ati fost in ultimii 25, 30, 40 ani? Nu cumva prin ministere si functii cheie la Bruxeles? Pretindeti ca ati urmarit si poate inteles(nici nu sunteti sigur ca ati inteles)cate ceva din procesul european. Procesul asta de care spuneti se face cu oameni adevarati care au cohones sa faca schimbari structurale , nu sa tina in posturi cheie santajisti, niste nemernici care fac de rusine institutiile statului prin nepricepere, incompetenta. Asa cum "institutia de elita" MAE, (care elita?de fii fice amante si cadane dimbovitene?)e plina de incompetenti, asa si celelalte ministere sunt pline de incompetenti si uite asa nu avem autostrazi bai papitoiule, ca nu intelegi nimic.
Si ca sa vezi cat esti de papagal in tara asta, am postat cateva screenuri sa vezi audienta care o faci cand vorbesti tu, adica 1253 de vizualizari, respectiv 13.721, sau 11.829 vizualizari a oamenilor interesati de Fabrica de diplomati MAE care cu nerusinare pretindeti ca o conduceti.
Am sa spun doar NO COMMENT! si Rusine!!


sâmbătă, 7 mai 2016

Securistii din MAE ascund pana si comentariile la adresa "institutiei de elita":)))))



 In imaginea alaturata, am comentat pe pagina de facebook a MAE, ca infractorul santajist(dovedit cu inregistrari audio), cutumiar Bogdan Stanescu este alaturi de complicele sau ministrul cu maini tremurande Lazar Comanescu, traficant de influienta(a promis posturi peste posturi si mai nou incearca sa le legalizeze prin concurs...sa mori tu mai coma, ulciorul nu merge de multe ori la apa)
In print screenul alaturat, facut de pe un alt cont apare ca este un comentariu si ce sa vezi, in cel a 3 a imagine, nici nu mai apare dupa ce am dat click pe comment.
Ideea e ca , securistii din MAE, te lasa sa spui ce vrei, ca e democratie, dar sa nu vada si altii. Ministrul Comanescu se teme ca fiica lui sa nu mai planga la articole de presa si a sfatuit-o sa nu mai citeasca presa ca sunt numai niste minciuni. Eu o sfatuiesc pe fiica lui Comanescu sa citeasca cu atentie presa ca nu minte iar taticul ei, chiar e complice la santaj, abuz in serviciu(saracul cica nu stie ce semneaza) si trafic de influienta(i-a promis "securistului prieten" Anton Niculescu ca il face ambasador si l-a facut. acum, mai nou iubitica retrasa in minister  se pregateste sa mearga pe politic ...ghiciti unde???Oare merge cu avionul cu sotul?:))))) Razi Stanescule, pamfletele sunt gratis ca si articolul prezent.

PS: Consulatele din Ucraina sunt importante ca venituri din vize, asta pentru cunoscatori. Stanescule pregateste-te sa inveti ucraineana, te asteapta rachetii si marul de aur.
Mai Lazare , cu rusa cred ca te pricepi, davai pot...:))